Nieuwsbrief Special: WAAW

De World Antimicrobial Awareness Week (WAAW) is een wereldwijde campagne georganiseerd door de WHO. De WAAW vindt jaarlijks plaats en loopt dit jaar van 18 tot en met 24 november. Het doel van de week is met name het verbeteren van de bewustzijn over en het begrip van antimicrobiële resistentie (AMR). Ook is het doel om de best practices binnen het werkveld te verbeteren.

Tijdens deze week werkt het ABR Zorgnetwerk Holland West samen met deelnemende zorginstellingen en met de negen andere Regionale Zorgnetwerken Antibioticaresistentie. Er vinden verschillende activiteiten plaats, zowel online als op locatie en elke dag heeft een eigen thema.

In onze nieuwsbrief special lees je meer over het hoofdonderwerp AMR, krijg je interessante weetjes te weten, vertellen we je over een podcast en een quiz, lees je ervaringsverhalen van patiënten en vind je een overzicht van de verschillende activiteiten die per dag plaats gaan vinden tijdens de WAAW!

Meld je aan!
De activiteiten tijdens de WAAW zijn bedoeld voor professionals uit de gehele zorgsector. Ben je enthousiast en wil je tijdens de WAAW meedoen? Bekijk het aanbod op de website en meld je aan!